Rádi bychom Vás pozvali na odbornou akci, která se koná pod záštitou Mgr. et Mgr. Adama Vojtěcha, ministra zdravotnictví ČR. LANŠKROUNSKÝ NUTRIČNÍ PODZIM 2019.
LANŠKROUNSKÝ NUTRIČNÍ PODZIM 2019 znamená 3 samostatné po sobě jdoucí workshopy, které jsou zaměřeny na aktuální základní riziková nutriční-stravovací témata v pobytových zařízeních sociálních služeb.
Vzhledem k velmi omezené kapacitě, 10-20 účastníků jednotlivých workshopů, je nutné se na každý z nich přihlásit zvlášť. Každý workshop bude jedinečný, doporučujeme mít sebou vlastní ,,pomůcky“ k práci, které se liší tématem jednotlivých workshopů 🙂
1. workshop se koná ve středu 25. září 2019/ max 20 účastníků
AKTUÁLNÍ DIETNÍ SYSTÉM V POBYTOVÝCH ZAŘÍZENÍCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
Doporučené pomůcky: hmotnost většinového klientka, seznam diet s nutričními hodnotami, kalkulačka
2. workshop se koná ve středu 23. říjen 2019/ max 20 účastníků
SESTAVOVÁNÍ JÍDELNÍCH LÍSTKŮ DLE POTŘEB KLIENTŮ V POBYTOVÝCH ZAŘÍZENÍCH SOCIÁONÍCH SLUŽEB
Doporučené pomůcky: finanční kalkulace celodenní stravy vařené v zařízení, jídelní lístky pro všechny poskytované diety
3. workshop se koná ve středu 6. listopad 2019/ max. 10účastníků
STRAVA PŘI POTÍŽÍCH SE ŽVÝKÁNÍM A POLYKÁNÍM OD TEORIE K PRAXI
Doporučené pomůcky: pro odpolední pracovní část je NUTNÝ platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství, NUTNÉ ochranné pracovní oděvy, vlastní jídelní lístek pro dietu určenou klientům s poruchou polykání a žvýkání + výběr potravin a charakteristiku v dietním systému zařízení
PŘIHLAŠOVÁNÍ přes e mail nutricni@soslla.cz
BLIŽŠÍ INFORMACE K JEDNOTLIVÝM WORKSHOPŮM :
Ludmila Dostálková, tel. 465 203 022, mobil 775 434 292
Jsme rádi, že nám pomáháte zvyšovat kvalitu poskytované péče v oblasti výživy a stravování