Rádi bychom Vás pozvali na odbornou akci, která se koná pod záštitou Mgr. et Mgr. Adama Vojtěcha, ministra zdravotnictví ČR. LANŠKROUNSKÝ NUTRIČNÍ PODZIM 2019.

LANŠKROUNSKÝ NUTRIČNÍ PODZIM 2019 znamená 3 samostatné po sobě jdoucí workshopy, které jsou zaměřeny na aktuální základní riziková nutriční-stravovací témata v pobytových zařízeních sociálních služeb. 

Vzhledem k velmi omezené kapacitě,  10-20 účastníků jednotlivých workshopů, je nutné se na každý z nich přihlásit zvlášť.  Každý workshop bude jedinečný, doporučujeme mít sebou vlastní ,,pomůcky“ k práci, které se liší tématem jednotlivých workshopů  🙂 

 

1. workshop se koná ve středu 25. září 2019/ max 20 účastníků

AKTUÁLNÍ DIETNÍ SYSTÉM V POBYTOVÝCH ZAŘÍZENÍCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

Doporučené pomůcky: hmotnost většinového klientka, seznam diet s nutričními hodnotami, kalkulačka

 

2. workshop se koná ve středu 23. říjen 2019/ max 20 účastníků

SESTAVOVÁNÍ JÍDELNÍCH LÍSTKŮ DLE POTŘEB KLIENTŮ V POBYTOVÝCH ZAŘÍZENÍCH SOCIÁONÍCH SLUŽEB

Doporučené pomůcky: finanční kalkulace celodenní stravy vařené v zařízení, jídelní lístky pro všechny poskytované diety

 

3. workshop se koná ve středu 6. listopad 2019/ max. 10účastníků

STRAVA PŘI POTÍŽÍCH SE ŽVÝKÁNÍM A POLYKÁNÍM OD TEORIE K PRAXI

Doporučené pomůcky:  pro odpolední pracovní část je NUTNÝ platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství, NUTNÉ ochranné pracovní oděvy, vlastní jídelní lístek pro dietu určenou klientům s poruchou polykání a žvýkání + výběr potravin a charakteristiku v dietním systému zařízení

 

PŘIHLAŠOVÁNÍ přes e mail nutricni@soslla.cz

 

BLIŽŠÍ INFORMACE K JEDNOTLIVÝM WORKSHOPŮM :

Ludmila Dostálková, tel. 465 203 022, mobil 775 434 292

 

Jsme rádi, že nám pomáháte zvyšovat kvalitu poskytované péče v oblasti výživy a stravování